TAFELTENNIS

Donic tafeltennisbatjes

De batjes van het Duitse Donic zijn van zeer hoge kwaliteit. Het is dan ook niet vreemd dat beroemde tafeltennissers, zoals de meervoudig wereldkampioen Jan Ove Waldner uit Zweden, hun naam verbonden hebben aan Donic. Het Donic J.O. Waldner Line 600 tafeltennisbatje is een absoluut topbatje voor de serieuze verenigingsspeler.
 

 

Touch 13

De klassieker onder de tafeltennis schoenen is opgewaardeerd met een nieuwe aansprekende "outfit". De zool, op dezelfde manier vervaardigd zoals vele jaren, betekent uitstekende grip op de vloer. Het bovenmateriaal is onlangs herzien en vooral de naden en het ontwerp zijn verbeterd.
 

Tibhar Evolution FX-P

De flexibelste en zachtste versie van de Evolution-serie. De FX-P biedt een fantastisch balgevoel. Controle in alle spelsituaties, maar de sound bij het topspin spelen laat horen dat het prestatievermogen van de rubber enorm is. Een zeer spinvriendelijk rubberoppervlak met een zachte, maar katapultachtige onderlaag zorgt voor een variabel topspinspel. De fijne afstemming tussen de flexibele toplaag en de zachte onderlaag maakt het voor spelers die kort aan tafel met veel druk willen spelen en daarbij veel risico nemen voor toch een zeker gevoel.
 

 

Andro Kanter ALL +

De 4,5 mm dikke balsahout kern legt de basis voor uw succes! Het verstrekken van een zeer zacht gevoel bij het blokken, counters en topspins. De andro Kanter ALL + biedt een zeer hoge bal controle en schept daardoor vertrouwen in spannende wedstrijd situaties. Spelers van alle niveaus kunnen vertrouwen op dit schitterend afgewerkte en zeer lichte balsa frame.
 


Afspraak maken